Het was niet onze bedoeling om hier terecht te komen, maar de locatie die we eigenlijk zochten konden wij niet vinden.
Toen we die andere locatie aan het zoeken waren en een stukje door een bos liepen zagen we gebouwen bovenop een heuvel staan.  Toen we de heuvel beklommen, bleken we aan de achterkant van een begraafplaats te staan.
Het was een begraafplaats die je 's nachts liever niet bezoekt, alleen al niet door het afgescheurde lint van de politie, waarmee de achterkant van de begraafplaats was afgezet..
Dat deed ons denken aan een eerder onderzoek bij Kasteel Huger in Belgie.

Begraafplaats nabij Brussel

We hebben op die begraafplaats een paar onverklaarbare dingen meegemaakt.Zoals een harde klap in een galerij met allemaal grafstenen.We waren al door de galerij gelopen, en de spanning was te snijden.
Toen we over de helft van de galerij waren, hoorden we een klap aan het begin van de galerij, iedereen schrok en vooral de dames raakten behoorlijk in paniek.
Vooral ook omdat er meteen na de klap een ijzingwekkend geschreeuw klonk vanuit het bos achter de begraafplaats.
Niemand kon verklaren wat dat voor geschreeuw was geweest.
De een dacht aan het geschreeuw van een mens, de ander aan het geluid van een kleine hond, en weer een ander dacht aan een vogel...
Maar wat het ook was geweest, een prettig geluid was het niet.
Aschwin en de dames zijn toen maar weggegaan van de begraafplaats en hebben op straat gewacht op Mario en Vasco die nog terug gingen om foto's te nemen.
We hebben enkele foto's gemaakt waar het een en ander op te zien is.
Deze foto's zijn op gevoel gemaakt en na meerdere analyses door ons zijn wij ervan overtuigd dat het iets onverklaarbaars is.
Op een foto zijn duidelijk 1 of meerdere onverklaarbare dingen te zien.