De Wereld van Beau

De wereld van Beau


Beau was bezig om onderwerpen te zoeken voor dit nieuwe programma. Hij is zelf heel erg geïnteresseerd in het paranormale, en kwam zodoende op de gedeelte over Exorcisme terecht.

Er werden afspraken gemaakt voor de opnames, maar tegen de tijd dat die zouden gaan plaatsvinden, was daar het onverwachte overlijden van Antonie Kamerling op 6 oktober 2010, een goede vriend van Beau van Erven Dorens. Precies op de dag dat wij de eerste opnames zouden hebben op 12 oktober 2010, was zijn uitvaart en hadden wij verwacht dat de opnames niet door zouden gaan. Maar Beau kwam (welliswaar wat later dan gepland) toch gewoon onze kant op.

We hebben eerst een interview thuis gefilmd en zijn daarna naar de locatie vertrokken. Daar hebben we een aantal uren gefilmd, en heeft Beau ook flink wat ervaring opgedaan wat betreft het paranormale. Ongeveer 3 weken later was er nog een huisreiniging in Breda, waar Beau ook aanwezig was met een filmploeg en waar hij actief heeft meegedaan met het reinigen,een aspect wat bij ons veelvuldig voorkomt.

Eigenlijk zouden we in de eerste serie van afleveringen te zien zijn geweest. Maar zijn bazen vonden de aflevering ‘te eng, te donker, en niet duidelijk genoeg’ dus is de aflevering op de planken blijven liggen. Beau heeft zijn uiterste best gedaan om de aflevering toch op tv te krijgen, maar het is hem helaas niet gelukt.
We hebben zelf wel de groffe beelden bekeken omdat teamlid Isel op sterven lag en
daarvoor de beelden speciaal opgehaald zijn uit Amsterdam.
Wij vonden de aflevering echt super maar sbs6 bleef erbij dat het niet geschikt was om uit te zenden wegens de de griezelige inhoud.

Misschien dat we in de tweede serie nog te zien zullen zijn, maar daar hopen we maar niet op.

Toch is het voor ons een leuke ervaring geweest, Beau is een toffe gast, en ook de rest van de cameraploeg was behoorlijk relaxed.