GHN en Ghosthunters International

 

ghiteampic


 

Half juli 2011 werden we via de PR benaderd door Lisa, de story producer van GHI. Ze waren vooral geïnteresseerd in een bepaalde locatie in België, die ze ookal eerder wouden bezoeken tijdens hun bezoek aan Nederland. Ze wilden daar echt heel graag naartoe. Aangezien verschillende mensen van ons team nogal vaak daar zijn geweest en zodoende ook goed bekend zijn met deze locatie, wilden ze voor deze aflevering heel graag met ons samenwerken. Na heel veel over en weer mailen en contact via Skype, werd het programma van de opnames doorgegeven. Ze zouden een volle week in België verblijven.

Voor ons was het natuurlijk heel erg leuk,met GHI !!! Dat was toch wel heel leuk. Toch was het vaak een moeizaam contact, en was niet altijd alles even duidelijk. Zij moeten zich natuurlijk ook aan de regels van de grote baas houden, en die wilden nog wel eens veranderen.

Maar op zaterdag 27 augustus was het dan eindelijk zover. GHI was de dag daarvoor gearriveerd in Brussel, en een paar mensen van hun en van ons team hebben elkaar op zaterdag ontmoet. Aschwin heeft toen een korte rondleiding gegeven op de locatie, zodat zij al konden bekijken hoe en waar het beste gefilmd zou kunnen worden.

Zondag 28 augustus zijn 3 mensen van ons team naar de locatie gegaan om kennis te maken met het volledige team van GHI. In totaal waren ze wel met 17 mensen, misschien wel meer. Die zondag zijn we met het team de hele locatie over geweest, en hebben we alles verkend. Daarop kon GHI hun opnames plannen, hoe, wat en waar. Ze hebben daarna ’s nachts opnames gemaakt en ook de nacht daarop.

Op dinsdag 30 augustus hebben verschillende leden van ons team getuigen verklaringen afgelegd, over de dingen die ze hebben meegemaakt op de locatie. De getuigenverklaringen van 3 mensen waren in het Engels, en 1 in het Nederlands, zodat er ook nog wat ondertiteld kon worden... ;-)

Op vrijdag 2 september, werd er gefilmd met de zogenaamde ‘client’ en zijn wij er ook nog met een paar mensen naartoe gegaan. Al met al was het een leuke ervaring. De aflevering zal begin 2012 in Amerika worden uitgezonden, al vrezen we dat we nog lang moeten wachten tot de aflevering bij ons op de tv zal verschijnen. We zullen er natuurlijk alles aan doen om de beelden van de aflevering eerder in handen te krijgen, en dan ook te publiceren.

Wel hebben we al een paar foto’s met het team van GHI, die we hier neer konden zetten.

 

Ook zijn we uitgenodigd om bij Barry in Ierland te komen logeren om daar samen met hem ‘spooky’ locaties te bezoeken. Wie weet is dit iets voor de toekomst, het lijkt ons in elk geval heel erg leuk om dat eens te gaan doen.
We hebben het reuze naar ons zin gehad met GHI, veel gepraat lol gehad en lekker gegeten tussendoor het waren gewoon hele leuke dagen.

Mochten we ooit meer met GHI gaan doen dan zullen onze avonturen natuurlijk hier op de site verschijnen.