Entiteiten, geesten of andere onverklaarbare verschijnselen in uw huis of bedrijf?

Entiteiten, geesten en demonen kunnen je dagelijks leven compleet veranderen. Slechte entiteiten kunnen proberen je angst aan te jagen en proberen je te manipuleren. Ook kunnen zij als 'klopgeest' verschijnen, een klopgeest is een onverklaard verschijnsel waarbij geluiden worden geproduceerd, voorwerpen worden bewogen en elektrische apparatuur ontregeld raakt, zonder dat daarvoor een duidelijke oorzaak is te vinden. De naam is afkomstig van de gedachte dat een spook of geest verantwoordelijk zou zijn voor de waargenomen verschijnselen. In Nederland wordt ook wel de aanduiding poltergeist gebruikt, die in Duitssprekende en Engelstalige landen gangbaar is. Poltergeist is Duits voor "luidruchtige- of lawaaimakende geest". Uitingen die (naast klopgeluiden) vaak met klopgeesten in verband worden gebracht, zijn onder andere voetstappen, onverklaarbare geluiden, stemmen, het gooien met voorwerpen vanuit het niets, het verdwijnen van sleutels en andere gebruiksvoorwerpen die vervolgens op de gekste plaatsen kunnen worden teruggevonden, en meubilair dat uit zichzelf beweegt.

Wat echter ook kan gebeuren is dat deze entiteit zo graag weer wil leven, dat hij zich aan iemand vastzuigt en zo bezit van iemand neemt (bezetenheid). Bezetenheid is een religieuze term waarmee wordt bedoeld dat het lichaam van een persoon door een entiteit of een geest (een demon) in bezit zou zijn genomen. In verschillende religies wordt onderscheid gemaakt in de vormen van bezetenheid. Soms spreekt men van een demon of een duivel, maar ook andere paranormale entiteiten worden genoemd.

Wanneer een persoon bezeten is door een entiteit/demon dan zou deze de controle over zichzelf kunnen verliezen en gedragstoornissen kunnen vertonen. De entiteit probeert zijn wil op te leggen en de persoon zo dingen te laten doen, van leugens vertellen, tot verwondingen aanbrengen, zelfmoordneigingen, psychoses enz. Als hier niets aan gedaan wordt heeft de persoon de rest van zijn leven last van zo’n entiteit. Kan het gebeuren dat de persoon geestelijk ziek wordt en vervolgens in de psychiatrie terecht komt of uiteindelijk komt te overlijden.

Hoe kan je geesten binnen halen

Je kunt geesten in huis halen door glaasje draaien, Ouijabord, (via een Ouijabord wordt gecommuniceerd met de geest van overledenen) drugs, overmatig drinken van alcohol kunnen zelfs er toe leiden dat je lifters of bezetenheid oploopt net als met aan zwarte magie doen, voodoo rituelen en dergelijke.

Zelfs bij het bezoeken van een begraafplaats, een oud vervallen gebouw, kerken, forten, bunkers en kastelen is het mogelijk een geest mee te nemen zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Normaal zal dit niet zo'n vaart lopen maar dat kan per persoon verschillen.

Het gevaar schuilt ook in de Paranormale en Spirituele wereld

Het paranormale en spirituele is voor veel mensen een wereld vol met magie, wat spanning, avontuur en actie met zich meebrengt. Echter letten sommige mensen niet goed op waar ze mee bezig zijn en krijgen hierdoor de nodige problemen. Dit gaat over: hoe je het kan merken dat er een negatieve entiteit aanwezig is, hoe je die kan weghalen en op welke manieren je een negatieve entiteit kan aantrekken door bepaalde handelingen. Sommige mensen zijn sensatiezoekers en roepen expres die krachten op om te kijken hoe dat is, dat is dan ook het stomste dat je kunt doen. Zoals bij zoveel dingen gevaren schuilen, schuilen die gevaren ook in de paranormale wereld. Vaak gaat het dan om de niet tastbare gevaren, maar gevaren die je alleen met je gevoel, intuïtie en innerlijk zicht/gehoor kunt ervaren. Het gaat dan voornamelijk over negatieve entiteiten, dat kunnen verdwaalde zielen zijn die erg boos zijn, maar het kunnen ook gewone zielen zijn die kwaad in de zin hebben.

Door welke handelingen kan je ermee in aanraking komen
- Meditatie/yoga - Gidsencontact (het in contact zijn met je Gidsen/Persoonlijke Begeleiders) - Healing - Glaasje draaien/ Ouijabord - Alle handelingen waar je in contact staat met het paranormale - Op plaatsen komen waar veel mensen zijn gestorven, zoals oude gebouwen uit de oorlog
Hoe kan het negatieve worden aangetrokken
Het negatieve kan worden aangetrokken als je je openstelt voor het paranormale, vooral mensen die nog maar net met het paranormale beginnen. Deze groep is het aantrekkelijkst, omdat men dan nog niet weet hoe men zich ertegen moet beschermen. Vooral het Ouijabord en glaasje draaien zijn de grootste boosdoeners die dat kunnen veroorzaken. Maar een simpele meditatie kan je ook openstellen voor deze krachten. Het Ouijabord is een bord met de woorden 'Ja' en 'Nee' erop en er staan cijfers en letters op. Er ligt een losse wijzer op het bord ook wel Planchette genoemd, hiermee kan worden geschoven en zo wijst de entiteit precies aan wat hij bedoeld. Door dit Ouijabord te spelen kan het gebeuren dat je jezelf niet goed afsluit voor de krachten die je oproept en door dat je niet weet hoe je het spel moet afsluiten. Daardoor kan een negatieve entiteit aan je blijven hangen. Als je dat niet weet en je merkt het niet kan de negatieve entiteit op het laatst, en in het ergste geval zelfs bezit van je nemen. Hij neemt dan jouw lichaam in en je ziel zit dan als het ware gevangen. Het beoefenen van het Ouijabord is geen spel!! Het is een gevaarlijk iets, waarbij voorzichtigheid geboden moet worden. Zorg voordat je iets doet dat je altijd goed bent geïnformeerd, het is belangrijk dat je weet hoe je ermee om moet gaan en hoe je veilig moet afsluiten of jezelf beschermen. Als je toch met het bord wilt werken, is het verstandig om dit te doen met ervaren mensen die weten waar ze mee bezig zijn.
Hoe kan een geest / entiteit worden opgemerkt:

er is een groot verschil tussen twee zaken:

Bezetenheid - Stemmen horen - Vreemd gedrag van de persoon zelf - Andere woorden en gedachten gebruiken dan normaal - Zich bezig houden met de slechte dingen die anders nooit eerder gebeurden - Vreemde blik in de ogen - Moe, futloos, amper aanspreekbaar

Geestactiviteit - Het horen van voetstappen en/of krakende planken, kasten - Het zien van schimmen in huis, een koude wind voelen, krachtvelden waarnemen - Openstaande of dichtgaande deuren in huis en het verplaatsen en/of verdwijnen van voorwerpen - Geen harmonie bij elkaar, vaak ruzie en stuk lopende relaties - Het gevoel bekeken te worden en of betast te worden - Veel blauwe plekken hebben of zich veel stoten, soms aan de vreemdste plekken - Moord en of zelfmoord neigingen hebben (komt het meest voor bij bezetenheid)

 

Hoe kan een negatieve entiteit verwijderd worden
Dit kunnen slechts een beperkt aantal mensen die erin gespecialiseerd zijn. Veel mensen die in de spirituele wereld werkzaam zijn hebben er wel een mening over. Maar er komt echt een stuk kennis en ervaring bij kijken onze parapsycholoog en paragnosten hebben dan ook jarenlange ervaring. Want constateren is een, maar oplossen is voor u, en dus voor ons, het belangrijkst!

Hulp bij problemen

 

Vanwege het groeiend occultisme, Spiritisme, hekserij en het bekende probleem van geesten in huis is er zelfs een tekort aan goede hulp, dit is ook niet iets wat je zomaar op school of uit een boekje kan leren. Er zijn maar een paar mensen in Nederland die echt deskundig zijn, zij hebben vaak jarenlange ervaring en hebben die vaak met studie en trainingen aangevuld.

Goede diagnose stellen

 

Manifestaties door geesten/entiteiten in een object (woonhuis, bedrijf of anders) worden ondermeer door onze paragnosten en een gediplomeerd parapsycholoog onderzocht en zijn vrijwel direct door Ghosthunting Nederland te inventariseren, en daarna kunnen ze in een vrij snel tempo verdwijnen. Onderzoek is daarbij van minder belang, maar we proberen altijd te verduidelijken wie de entiteit is en waarom hij of zij aanwezig is. Want we zeggen immers: onderzoeken is een, maar oplossen is vaak een specialisten werk.

Bij bezeten personen is dat anders, alvorens een exorcisme toe te passen is het van het hoogste belang er zeker van te zijn dat een persoon werkelijk bezeten is. Het risico bestaat namelijk dat iemand een uitdrijving ondergaat terwijl deze misschien een psychische kwaal heeft. Hiervoor is voor ons een speciale methode ontwikkeld om dat te kunnen ontdekken. Dan kan door ons professionele hulp worden ingeschakelt. hiervoor hebben wij als enige in deze branche goede contacten met diverse instanties en pshychologen.

Wat te doen bij problemen

Ghosthunting Nederland verricht vrij exclusief deze werkzaamheden, in feite kan iedereen aanspraak maken op onze hulp, maar  de moeilijkste/urgenste gevallen worden met voorrang bekeken en geholpen.

Om in aanmerking te komen voor hulp is het noodzakelijk eerst een e-mail te schrijven, graag dusdanig dat de kern van het probleem zorgvuldig is beschreven. Ook een telefoonnummer vermelden kan gemakkelijk zijn. Hierop zal contact met u worden opgenomen om een diagnose te gaan maken, en na het stellen van de diagnose krijgt u in dezelfde afspraak te horen op welke wijze wij u kunnen helpen, zo bent u het snelst geholpen. Via de contactpagina kunt u ons bereiken

Team Ghosthunting Nederland

Voor vragen kunt u atijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord Klik hier voor de contactgegevens.