Ghosthunting

 0000001893

Ghosthunting is een Engels talige benaming die eigenlijk niet meer betekent dan geest jagen. Alhoewel er eigenlijk geen sprake is van jagen. Eigenlijk zou je geesten zoeken kunnen zeggen.  veel ghosthunters zien dit als een spannende en uitdagende hobby.  Men bezoekt , vaak verlaten, oude gebouwen op zoek naar eventueel aanwezige geesten, ook wel entiteiten genoemd.

Dit doet men vaak in teamverband. Veelal met foto, video en audio opname apparatuur.  Soms is er ook een medium of paragnost aanwezig.  Soms heeft een team ook een parapsycholoog.

Het doel  is eigenlijk altijd het zelfde: men probeert bewijs te vinden wat er op zou kunnen duiden dat er geesten op de onderzochte locatie aanwezig zijn ondermeer door middel van oto’s, geluidsopnames en  videobeelden.

Kort gezegd: het doel van ghosthunting > het vinden van geesten en deze vastleggen op div. media. Zo bepaalt het wel of niet  vinden, en het al dan niet vastleggen van deze geesten het resultaat.

Er is sinds de laatste jaren veel aandacht voor ghosthunting.  Internationaal zien we veel televisieprogramma’s waarvan je op deze site ook een groot aantal afleveringen kunt vinden.

Wat kunnen we doen:

We kunnen voor jou een bijdrage leveren in het organiseren van ghosthunts. We kunnen je ondersteunen bij het opzetten van een eigen team. Maar bijvoorbeeld ook een ghosthunt voor jouw vereniging of personeelsavond. Dit gebeurt uiteraard onder begeleiding en toezicht van ervaren deskundigen die zich in nederland en deels daarbuiten de pioniers  van het ghosthunting mogen noemen. Voor het aanvragen van een ghosthunt vragen we je om contact op te nemen en jouw idee met ons te overleggen. Niets is te gek en alles kan geregelt worden.

Wil jij jouw verjaardag vieren op een spookachtige locatie in combinatie met een ghosthunt en diner/afsluitings feest alles is mogelijk.

Ook werken we er mede doormiddel van deze site aan om de ghosthunting teams binnen europa dichter bij elkaar te brengen.  Bijvoorbeeld door het organiseren van meetings etc.

 

Team Ghosthunting Nederland

Voor vragen kunt u atijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord Klik hier voor de contactgegevens.